Het Kantoorobject EnTrada

Kantoorverzamelgebouw EnTrada 

Het kantoorobject EnTrada is een bijzondere verschijning in de Tilburgse omgeving. Het silhouet van de toren (70m) springt al van een grote afstand in het oog. De directe ligging aan de snelweg A58 (Breda-Eindhoven), de grote hoogte en de architectuur maken EnTrada een echte landmark.

SORO Business Center biedt in dit bijzondere object een "turn-key-kantoorverzamel-gebouw-concept" aan op de begane grond en de eerste verdieping met diverse gestoffeerde kantoorruimten vanaf ca. 20 m² bvo.

SORO Business Center biedt ondernemers een unieke kans op een professionele werkomgeving.

het kantoorobject entrada soro business center

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Vaste kantoorruimte soro

Vaste kantoorruimte

Het Business Center beschikt over 30 separate moderne kantoorunits met verschillende vloeroppervlakten vanaf 20 m2, verdeeld over twee verdiepingen waarvan 13 kantoorunits zijn gelegen op de begane grond en 17 kantoorunits op de 1e verdieping.

Alle gestoffeerde kantoorunits worden met de volgende voorzieningen aangeboden:

  • dubbel geïsoleerde Scheidingswanden
  • vloerbedekking
  • lamel-jaloezieën
  • data-/ internetbekabeling (glasvezel aansluitingen)
  • domotica verlichting
  • separaat en individueel per kantoorunit te bedienen verwarming/koeling
  • afsluitbare kantoorunits met uniek sluitplan
  • alarm detectoren en camerabeveiliging

Bekijk alle faciliteiten

Flex-werkplekken

Naast de vaste kantoorruimtes biedt SORO Business Center ook de mogelijkheid om te flex-werken. Flexwerkers kunnen per dagdeel gebruik maken van onze werkplekken met snelle wifi-internet en koffie/thee voorzieningen. 

Flexwerkers kunnen een ruimte reserveren door contact opnemen met de receptie van het Business Center.

Neem contact opBel ons direct: (013) 747 0200

flexwerkplekken soro business center
vergaderruimte soro business center

Vergaderruimtes

Externe gebruikers kunnen bij SORO Business Center ook verschillende vergaderruimtes huren om presentaties, trainingssessies en of bijeenkomsten te organiseren. 

Alle huurders van de vaste kantoorruimtes kunnen automatisch en gratis gebruik maken van de aanwezige beschikbare vergaderruimtes.

Vergaderruimte boeken

Virtueel kantoor

SORO business Center biedt de mogelijkheid van een virtueel kantoor aan gebruikers die geen vaste kantoorruimte nodig hebben maar wel de behoefte aan een professioneel zakelijk adres in combinatie met het incidenteel gebruik maken van een vergaderruimte. Tegen een vaste maandvergoeding wordt de inkomende post behandeld en indien gewenst ingescand en of doorgestuurd. Bij gebruik van de vergaderruimte worden klanten en of bezoekers door de receptioniste professioneel opgevangen en begeleid naar de vergaderruimte.

Neem contact op

virtueel kantoor soro business center
Scroll naar boven