Faciliteiten

Voorzieningen

De centrale voorzieningen in het kantoorgebouw zijn geheel afgestemd op de moderne zakelijke dienstverlener. In de centrale hoofd-entree bevindt zich de receptie en sfeervolle lobby voor de bezoekers. De receptie wordt elke werkdag bemand tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Bij de receptie kunnen huurders terecht voor reservering van vergaderruimte en wordt uw bezoek professioneel en hartelijk ontvangen. Tegen een lage vergoeding kan er gebruik gemaakt worden van de kopieer/scan service en postverwerking. 

Soro Business Center beschikt over diverse ingerichte vergaderruimten met snelle Wifi-internet voorzieningen. Diverse pantry's met koffie-/thee/chocolade- voorzieningen staan voor elke huurder ter beschikking. Soro Business Center biedt het gebruik van een glasvezel-internet voorziening aan.

Het kantoorverzamelgebouw is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor de huurders toegankelijk. Elke huurder beschikt over een eigen parkeerplaats.

Vermelde voorzieningen zijn stuk voor stuk faciliteiten die ondernemers in staat zal stellen zich optimaal te profileren in een professionele werkomgeving.

faciliteiten soro business center 5

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Diverse huur mogelijkheden bij SORO Business Center

Scroll naar boven